Reset je kracht: laat u begeleiden door professionals

Aan chronisch aanhoudende situaties kan op een natuurlijke manier iets gedaan worden. Uw eigen therapeut kan u hier meer informatie over geven, of neem contact op met één van de therapeuten die samenwerken met Evonuovo.

Regien Theuns

Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en gespecialiseerd in trainer hormoonfactor begeleiding en hormoonbalans therapie.

Mijn adviezen zijn altijd gericht op jouw persoonlijke situatie en omstandigheden. Ik zal je in de beschikbare tijd uitleg geven over wat in jouw situatie de meest belangrijke eerste stappen zijn op het gebied van voeding, leefstijl, stressmanagement en suppletie en hoe daarmee invloed is uit te oefenen op je klachten. Ik zal je ook vertellen waar je aan moet denken als het gaat om vervolgstappen.

Lees meer

Dine-Marij Roeterd

Hormoonanalyse, bloedanalyse, voedings-, en leefstijladvies, detoxcoaching.

Ik help vrouwen naar een energiek, fit en gezond lichaam door middel van mijn hormoonbalans programma. Veel mensen lopen rond met gezondheidsklachten die zijn ontstaan door een onbalans in de hormonen. Ik werk middels een zorgvuldige anamnese en bloedonderzoek naar een hormoonanalyse.
Op basis van deze gegevens stel ik een persoonlijk leefstijl plan op welke ik toelicht tijdens het consult.

Lees meer

Ada Veldkamp

Orthomoleculair voeding en suppletie adviezen, hormoontherapeut, detoxing, anti-aging, fit en vitaal op leeftijd.

Voeding en hormoonhuishouding spelen een cruciale rol bij het wel en wee van de mens. Door hiermee, via een individueel traject, aan de slag te gaan kan je ervoor zorgen dat je zo vitaal mogelijk door het leven gaat. Ik werk met mensen van alle leeftijden, met als specialisme “ fit en vitaal op leeftijd ”. Naast voeding en suppletie zie ik actief zijn als belangrijk onderdeel van mijn aanpak.

Lees meer