Voeding & suppletie   Bewegen & trainen  Ontspannen & omgeving

Bewust omgaan met ontspannen en omgeving

Ieder mens is uniek, in vele opzichten, zo ook wanneer het aankomt op het adviseren van manieren om te ontspannen en om te gaan met omgevingsfactoren. Er bestaat nu eenmaal geen handleiding die voor iedereen geldt. In dit model geven we een basisadvies voor je resetperiode waarmee je, naar onze mening, zeker de eerste stappen richting verbetering kan gaan maken.

Heb je hardnekkige klachten, voel je je onzeker over wat te doen, of heb je het idee dat je om een andere reden extra ondersteuning nodig hebt, dan adviseren wij een coaching/advies traject door een deskundig therapeut.

Evonuovo werkt samen met verschillende therapeuten welke werken volgens ons plan van aanpak. Wij helpen je graag verder bij het vinden van een therapeut om wat meer begeleiding te krijgen. Stuur ons gerust een email voor meer informatie.

Ademen
Ademhalen lijkt een vanzelfsprekendheid, maar tijdens stress is dit een van de eerste dingen die we onbewust verkeerd uit gaan voeren. Juist ademen is belangrijk.

Lees meer

Agenda
Juist op de momenten dat je je goed voelt heb je de neiging teveel hooi op je vork te nemen. Probeer die verleiding tot het volplannen van je agenda en aannemen van nieuwe activiteiten een keer te weerstaan.

Lees meer

Ontspannen
Niet bewegen en even niets doen betekent nog niet dat je aan het ontspannen bent. Plan daadwerkelijk momenten van ontspanning in. Is het yoga, meditatie, een warm bad? Prima

Lees meer

On-line (en aan!) zijn
Wie heeft eigenlijk ooit met wie afgesproken dat we allemaal 24/7 bereikbaar moeten zijn voor elkaar? Probeer eens bepaalde periodes gedurende de dag of week off-line te zijn.

Lees meer

Lees ook over