Cloudburst, terug in je energie

Evonovo Cloudburst bevat een adaptogeen en twee krachtige extracten met een specifieke werking. Het adaptogeen Rhodiola richt zich op het verhogen van de energie, weerstand, kracht en mentale capaciteit en helpt het lichaam beter bestand te zijn tegen psychische, chemische en omgevingsstress. Rhodiola behoort tot de meest onderzochte adaptogenen(1). Meer dan 200 verschillende soorten Rhodiola zijn geïdentificeerd en ten minste 20 variaties zijn als medicijn terug te vinden in traditionele geneeswijzen.

Ten minste 20 variaties van Rhodiola zijn als medicijn terug te vinden in traditionele geneeswijzen.

Griffonia bevat 5HTP, is erg goed opneembaar in de bloedbaan en kan snel worden omgezet in serotonine. Serotonine is een essentiële neurotransmitter die betrokken is bij veel verschillende processen, zoals pijn, eetlustregulatie, depressie, onrust en paniek, agressie, seksueel gedrag, darmperistaltiek en via melatonine ook bij slaapprocessen. Uiteraard heeft serotonine nog andere functies in het lichaam en staat bekend als het ‘feel-good’ stofje.

Plantenextracten van Hypericum Perforatum (Sint Janskruid) bewijzen vooral een antidepressieve werking te hebben.

Plantenextracten van Hypericum Perforatum (Sint Janskruid) bewijzen vooral een antidepressieve werking te hebben, met een werking op neerslachtigheid, verminderde interesse en activiteit, slaapstoornissen, concentratiestoornissen, veranderingen in de eetlust, vermoeidheid en lichamelijke klachten.

Cloudburst is vrij van suiker en gist, hypo-allergeen, GMO vrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

#evonuovo #adaptogeen #rhodiola #5htp #serotonine #feelgood #hormonen #griffonia #sintjanskruid #hypericum #zorgenvoorjezelf #therapeutisch

  1. Kelly GS. Rhodiola rosea: a possible plant adaptogen. Altern Med Rev 2001;6:293-302.