Seabreeze, fysieke en mentale balans

Met een combinatie van maar liefst drie adaptogenen, richt Seabreeze zich op ondersteuning van de weerstand tegen ziekte en fysieke, mentale en psychische stress, zowel acuut als chronisch.

Seabreeze bevat Ashwaganda, Shisandra Sinensis, Ocinum Tenuiflorum (Holy Basil). Ashwaganda is misschien wel dé bekendste adaptogeen. Ashwaganda speelt een belangrijke rol binnen de ayurveda en wordt ook wel ‘Koninklijk kruid’ genoemd. Dit adaptogeen helpt je lichaam om zich aan te passen aan stressituaties door het reguleren van de cortisolproductie.

Ashwaganda is misschien wel dé bekendste adaptogeen en wordt ook wel ‘koninklijk kruid’ genoemd.

In combinatie hebben deze drie adaptogenen een brede werking met onder meer stressverlagende, angstremmende, antidepressieve, neuroprotectieve, ontstekingsremmende, immunomodulerende, anti-oxidatieve, hormoonregulerende en spierversterkende effecten.

De indicaties voor de adaptogenen in Seabreeze zijn gebaseerd op traditionele toepassingen, preklinische onderzoeken en klinische wetenschappelijke studies.

Seabreeze is vrij van suiker en gist, hypo-allergeen, GMO vrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

#evonuovo #stress #adaptogeen #ashwaganda #koninklijkkruid #hormonen #shisandra #holybasil #zorgenvoorjezelf #therapeutisch

Hieronder een aantal onderzoeken met betrekking tot Aswagandha