Paleo eten, enorme variaties

Keukenprinses en Happy Food – Paleo – Keto deskundige Mariëlle van Mooren heeft speciaal voor ons een 8 daagse startup met extra tips samengesteld. Je ontvangt deze als bonus in je mailbox bij je Evonuovo reset pakket zodat je in 2020 meteen kunt starten met je Paleo lifestyle.

Gratis Consult

Wanneer je een pakket aangeschaft hebt kun je meeteen aan de slag, daarnaast maak je, door loting, ook nog eens kans op een gratis voedingsconsult.

Voorbeelden van een aantal maaltijden.

De welke totaal uitgewerkt zullen worden aangeleverd. Makkelijk om zo te leren wat Paleo precies inhoudt.

Ontbijt

Eitje anders

Amandelbrood

Eitje anders

Bulletproof koffie

Green, mean Smoothie

Lunch

Tonijn wrap

Kokkommer sandwich

Carpaccio Salade

Luxe kipsalade

Broccoli met spek

Lunch

Gehaktballetjes met groente

Kip wokschotel

Zalm en noodles

Keto Burger

Nassi

Welke Evonuovo supplementen ondersteunen je nieuwe start?

De natuurlijke producten van Evonuovo sluiten perfect aan bij jouw nieuwe start met het eten van zuiver voeding. Paleo vraagt wel wat meer werk in de keuken aangezien je alles zo zuiver mogelijk klaar maakt, van ” scratch ” zoals het mooi in het engels wordt gezegd. Met dit Evonuovo pakket willen we jou goede start verder ondersteunen. Met pakket richten we op het resetten en of ondersteunen van de stressbestendigheid en daarmee ook indirect de weerstand (kracht)van het lichaam. De drie producten, Cloudburst, Lightdrops en Seabreeze en

Evonovo Cloudburst bevat een adaptogeen en twee krachtige extracten met een specifieke werking. Het adaptogeen Rhodiola richt zich op het verhogen van de energie, weerstand, kracht en mentale capaciteit en helpt het lichaam beter bestand te zijn tegen psychische, chemische en omgevingsstress. Rhodiola behoort tot de meest onderzochte adaptogenen(1). Meer dan 200 verschillende soorten Rhodiola zijn geïdentificeerd en ten minste 20 variaties zijn als medicijn terug te vinden in traditionele geneeswijzen. ( klik hier voor meer info over clouburst)

Seabreeze richt zich met een combinatie van maar liefst drie adaptogenen, op ondersteuning van de weerstand tegen ziekte en fysieke, mentale en psychische stress, zowel acuut als chronisch.

Seabreeze bevat Ashwaganda, Shisandra Sinensis, Ocinum Tenuiflorum (Holy Basil). Ashwaganda is misschien wel dé bekendste adaptogeen, wordt ook wel ‘koninklijk kruid. Ashwaganda speelt een belangrijke rol binnen de ayurveda en wordt ook wel ‘Koninklijk kruid’ genoemd. Dit adaptogeen helpt je lichaam om zich aan te passen aan stressituaties door het reguleren van de cortisolproductie.

In combinatie hebben deze drie adaptogenen een brede werking met onder meer stressverlagende, angstremmende, antidepressieve, neuroprotectieve, ontstekingsremmende, immunomodulerende, anti-oxidatieve, hormoonregulerende en spierversterkende effecten. ( klik hier voor meer info over clouburst)

Lightdrops is het derde product, onze natuurlijke multivitamine met meer dan 35 verschillende soorten kruiden, greens, groenten en fruit. Tevens levert ons multi extra vit D en door middel van zeewier gelijk de broodnodige jodium.